Min første inspirasjon

Tidligere har jeg fortalt om den søvnløse natten da jeg sto opp igjen, fast bestemt på at jeg skulle lære meg å hekle bamser! Jeg klikket meg inn på youtube og tilfeldigvis kom jeg over videoene til Sharon Ojala, en dame fra Canada som lager egne oppskrifter og legger dem gratis ut på sin nettside som du finner her. I tillegg lager hun instruksjonsvideoer hvor hun viser hvordan hun hekler hele figurer med masse smarte tips og triks.

FullSizeRender

Nydelig ikke sant? Oppskriftene er engelske, men hvis det er vanskelig kan du følge instruksjonsvideoene hennes på youtube.

FullSizeRender (1)

Disse søte kaninene er helt herlige synes jeg. Jeg har heklet jenteversjonen;)

God helg!

Publisert av vibekemagnesen

Norwegian crochet and amigurumi designer. Author of the books "Hekling til småfolk" (2015) and "Hekling til barnerommet" (2017).

3 kommentarer om “Min første inspirasjon

 1. Hej!
  Idag på mina sociala medier och hemsida efterlyste jag pysselbloggar att följa. Din var en av tipsen jag fick. Ska bli kul att se vad som händer här!
  Virkning är livet!
  //Anna-Erika

  Liker

 2. Hei. Har lenge vært på jakt etter en hobby, og kom tilfeldigvis over boka di. Nå er jeg i gang, og er supergira! 😉 I boka di skriver du at du bruker utenlandske nettbutikker når sunhandler tilbehør. Kan du gi noen tips om hvilke nettbutikker?

  Mvh Åshild.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: